Med GPS-multisportsklokken fēnix® 5X Plus er det enkelt for utøvere og friluftsentusiaster å ta med seg kart og musikk og sette nye rekorder. GARMIN fenix 5S Plus Slank GPS-multisportsklokke med pulsmåling på håndleddet og TOPO-fargekart med Trendline -popularitetsruting som hjelp til å finne og følge de beste rutene Perfekt til opplevelser, med stilig design og 1,2" skjerm som kan leses i sollys, ramme, knapper og bakdel i rustfritt stål Garmin Fenix 5 har fått samlescore 89/100, basert på 20 tester. Laveste pris: 4 495 kr Garmin fenix 5 Plus Sapphire Titanium kostet 9099 kroner ved lansering, men selges til 5499 kroner hos Milrab, noe som er den laveste prisen som noensinne er registrert i Norge. Se veiledningen Viktig sikkerhets- og produktinformasjon i produktesken for å lese advarsler angående produktet og annen viktig informasjon. 240 x 240 punkter Tilkobling: Bluetooth, Wi-Fi, ANT+ Batteritid: Opptil 20 dager som ren smartklokke, GPS opptil 32 timer (70 timer i Ultratrac-modus). Garmin Fenix 5X Plus Sapphire. Pris: Ca. Les tester og omtaler før du kjøper. Denne robuste klokken i førsteklasses utførelse har rutbare fargekart, håndleddbasert pulsmåling, lagringsplass til opptil 500 sanger og den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay™. Sammenlign priser. GPS, Glonass og Galil

7000 kroner Mål: 51 x 51 x 17,5 mm Vekt: 96 gram Skjerm: 1,2" transreflektiv LCD-skjerm (farger). Finn tilbud fra 19 butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Se beste pris på Garmin Fenix 5X Plus Sapphire. Jeg har hatt Fenix 5 Plus i en uke, på den tiden jeg har ikke fått testet alle funksjoner og de nye plattformene i dybden, men nok til å gi en introduksjon til den nye toppmodellen.

Den ferskeste oppdateringen til klokka gav Fenix 5 Plus en ekstra sikkerhets funksjon som forhåpentligvis aldri blir brukt, men som kan være svært nyttig. Sammenlign pulsklokker og se hvilke som er best i test. Sammenlign tilbud fra Garmin. Sikkerhets- og sporingsfunksjon. Garmin Fenix 5 Plus kan også måle stress, og har en innebygd modus for å hjelpe deg å puste riktig for å slappe mer av. Garmin Fenix 5 er flaggskipet til sportsklokkegiganten, og nå har de oppgradert modellserien med nye funksjoner. Sammenlign priser på Garmin Fēnix 5 Pulsklokker og sportsklokker. Denne enheten inneholder et litiumionbatteri. Annet: Optisk pulssensor, mulighet for pulsbelte.Vanntett.